Boot huren nabij het IJsselmeer? Bootverhuur Hospes

Gaat er wat u betreft niets boven een heerlijke vakantie op het water? Een boot huren nabij het IJsselmeer geeft u de vrijheid die u het liefst iedere dag wilt voelen. Ervaar die vrijheid tijdens uw vakantie met een zeil- of motorboot van Bootverhuur Hospes. Ook zonder vaarbewijs kunt u van die vrijheid proeven.

Ontdek onze mogelijkheden om een boot te huren voor op het IJsselmeer. We hebben een prachtige huurvloot met zeer recente en nieuwe boten waarop u uw vakantie kan beleven. Kiest u voor een ontspannen motorboot vaarvakantie of gaat u de uitdaging aan tijdens een sportieve zeilvakantie?

Fijne en aardige verhuurder. Boten zijn compleet uitgerust en schoon. Superfijne zeilvakantie gehad!

Mevr. Jurgens - Zeilboot Beneteau First ‘Tim’
Exklusive Flotte
Familienunternehmen seit 1932
Bootsführerscheinfrei fahren

Onze huurvloot met zeil- en motorboten

Wilt u een boot huren om het IJsselmeer op te gaan? Geef uw vakantie de invulling die u eraan wilt geven en geniet van begin tot eind van een heerlijke tijd op het water. Van het begin van de dag waarbij u met uw kop koffie het dek op stapt en van het weidse uitzicht geniet tot aan de avond waar u de zon ziet ondergaan onder het genot van een drankje en een bijvoorbeeld gezellig spelletje. Onze zeil- en motorboten zijn zeer compleet uitgerust, zodat u van alle voorzieningen gebruik kan maken en een zorgeloze vakantie beleeft.

Boot huren IJsselmeer huurvloot

Zeilboten

We verhuren diverse modellen zeilboten waar u met twee tot zes personen op kunt stappen. Heeft u ervaring met zeilen, dan geniet u optimaal van de vrijheid die onze zeilboten u geven. Informeer naar wat we voor u kunnen betekenen voor het huren van een boot en hijs de zeilen om de golven van het IJsselmeer te trotseren.

Motorboten

Naast sportieve zeilboten kunt u bij ons terecht voor een luxe uitgevoerde motorboten. Wanneer u graag een ontspannen en rustige vakantie voor u ziet, bieden onze motorboten uitkomst. U heeft de gelegenheid om de Friese wateren te ontdekken of u kunt een boot huren om het IJsselmeer op te gaan.

Het IJsselmeer op en neer/meer

Welke Friese gebieden wilt u ontdekken vanaf het water? Een boot huren op het IJsselmeer begint in onze haven in Sneek. Vanuit de sfeervolle binnenstad vaart u door naar het open water, met een tocht van ongeveer 2 uur bereikt u het IJsselmeer. En onderweg ontdekt u de prachtige natuurgebieden die Friesland rijk is.

Behalve het schitterende IJsselmeergebied heeft Friesland tal van plekken waar u uw vakantie kunt doorbrengen. Informeer bij ons naar de beschikbare vaarroutes langs de beroemde elf steden of over de Friese aquaducten. Op die manier heeft u allerlei manieren waarmee u uw vakantie optimaal invult.

IJsselmeer ontdekken zeilboot

Boot huren voor op het IJsselmeer bij Bootverhuur Hospes

Een boot huren voor op het IJsselmeer om te genieten van de unieke omgeving? Trotseer de golven van het open water met een van onze zeilboten of voel het rustige kabbelende water op een motorboot. Hoe u uw vakantie op het water ook wilt ervaren, wij zijn er om u daarin te ontzorgen. Bekijk onze last minute aanbiedingen of neem contact met ons op voor het plaatsen van een reservering. Heeft u vragen? We staan klaar om u volledig te informeren en te adviseren.

  • Exclusieve vloot
  • Familiebedrijf sinds 1932
  • Geen vaarbewijs nodig