Hospes, de yachtcharter in Sneek

Welkom bij Bootverhuur Hospes, dé Yachtcharter in Sneek sinds 1932. Bij ons kunt u een boot huren vanuit een unieke locatie in het watersportcentrum van Friesland; Sneek.

Uw vaarvakantie begint zodra u bij onze haven aankomt. U wordt ontvangen door Ids en Selma Hospes, zij maken u wegwijs op het door u gereserveerde schip. Na de uitgebreide instructie laadt u het schip in. Uw auto parkeert u direct bij de boot, wel zo handig toch? Nu kan uw vaarvakantie beginnen!

Heerlijke tijd gehad. Prachtig door Friesland gevaren. Comfortabele boot, goed bed. Ruimte genoeg voor 2 pers

Familie Band - Motorboot cabin 'Samana'
Exclusieve vloot
Familiebedrijf sinds 1932
Geen vaarbewijs nodig

Welke boten kunt u huren?

Onze huurvloot is onder te verdelen in 2 categorieën: zeiljachten en motorjachten. Beide ideaal voor een vaarvakantie met 2 tot 6 personen.

Motorjachten

Bij ons huurt u één van de prachtige luxe Linssen Grand Sturdy’s of Cabin Langenberg motorjachten. De vloot bestaat uit Sedan en AC modellen. Uniek in de bootverhuur in Nederland! Deze moderne, comfortabele modellen zijn zeer geschikt voor twee tot vier personen.

Aan boord ervaart u het gemak van de complete inrichting met heerlijke rondzit, stuurstoelen, keuken, sanitair, royale bedden met comfortabele matrassen. Vanuit de kuip of salon bestuurt u deze schepen met gemak. Deze motorjachten zijn goed manoeuvreerbaar en voorzien van een boegschroef.
U huurt een motorboot bij Bootverhuur Hospes, dé yachtcharter in Sneek zonder vaarbewijs (vaar-ervaring is wel verplicht).

Yachtcharter Sneek motorjacht

Zeiljachten

Onze sportieve en goed onderhouden zeiljachten van 25ft. tot 33 ft. staan garant voor een fantastische zeilvakantie. Kies uit de merken; Bavaria, Beneteau, Dehler en Dufour.

Bij de yachtcharter in Sneek huur je een zeiljacht geschikt voor 2 tot 6 personen. Alle schepen zijn goed onderhouden, voorzien van actuele tuigage en zeilen én uiteraard volledig uitgerust! Reddingsvesten krijgt u kosteloos van ons mee. 

Ook een zeilboot kunt u huren zonder vaarbewijs bij Bootverhuur Hospes vaarervaring is natuurlijk wel verplicht. 

zeiljacht Sneek yachtcharter

Varen vanuit onze Yachtcharter in Sneek

Vanuit onze privéhaven vaart u in 15 minuten naar het Sneekermeer of u kiest voor een route door het gezellige centrum van Sneek om via de beroemde Waterpoort naar IJlst, Heeg of Bolsward te varen. Het Friese meren gebied heeft ontzettend veel mogelijkheden voor het beleven van een fantastische vaarvakantie. Het enige wat u nodig heeft is een luxe motor- of zeiljacht. Die huurt u bij Bootverhuur Hospes dé Yachtcharter in Sneek.

Vaarroutes

Doordat wij als familiebedrijf al sinds jaar en dag gevestigd zijn in het waterrijke Sneek kennen we de stad en omgeving als geen ander. De stadsgrachten, het Sneekermeer en de wateren naar bijvoorbeeld IJlst, Heeg en Bolsward vormen geen geheimen voor ons. 

Daarom hebben we speciaal voor u de mooiste vaarroutes opgesteld. Ideaal als u de omgeving nog niet zo goed kent, maar wel het mooiste van Sneek en omgeving wilt zien. Voor u is deze omgeving geweldig om te verkennen en een ultieme vaarvakantie te beleven.
Voor een aantal prachtige vaarroutes welke vanuit onze haven gestart kan worden klikt u hier.

yachtcharter sneek bootverhuur hospes

Yachtcharter Sneek? Boek bij Bootverhuur Hospes

Bij ons huurt u moderne zeiljachten of luxe motorboten tegen scherpe tarieven. Bootverhuur Hospes is dé yachtcharter in Sneek. Vanuit een unieke locatie hebben wij meer dan 40 jaar ervaring in het verhuren van zeil- en motorjachten en bieden hierin een gevarieerde vloot. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dus of u nu een zeiljacht of motorjacht wilt huren, bij Bootverhuur Hospes huurt u een compleet, goed onderhouden en veelzijdig schip. Bekijk onze beschikbare schepen en zie direct of het schip naar keuze nog beschikbaar is.

Alle schepen zijn online direct te reserveren!

  • Exclusieve vloot
  • Familiebedrijf sinds 1932
  • Geen vaarbewijs nodig