Boot huren in Sneek? Bootverhuur Hospes

Wilt u genieten van de prachtige omgeving van Sneek? Vanaf welke plek kunt u dat beter doen dan vanaf het water? Terwijl u over de Friese meren vaart, kunt u de adembenemende natuur in u opnemen. Een boot huren in Sneek biedt u de uitgelezen kans een korte (weekend)trip of vakantie op het water te ervaren. Ook zonder vaarbewijs kunt u bij ons terecht.

Lees op deze pagina welke mogelijkheid wij u geven een boot te huren om vanuit Sneek de Friese omgeving te ontdekken. Bent u klaar voor een sportieve vaarvakantie op een zeilboot of kiest u voor een rustige en ontspannen tijd op een luxe motorboot?

Heerlijke tijd gehad. Prachtig door Friesland gevaren. Comfortabele boot, goed bed. Ruimte genoeg voor 2 pers

Familie Band - Motorboot cabin 'Samana'
Luxe en moderne vloot
Geen vaarbewijs nodig
Uitgebreide instructies bij check in

Onze boten in de verhuur

Om u optimaal te laten genieten van een heerlijke vakantie op het water, bieden wij u de mogelijkheid een compleet uitgeruste luxe boot te huren in Sneek. De sfeervolle en moderne inrichting geeft u een aangename vakantiegevoel en faciliteiten als een toilet en heteluchtverwarming zorgen ervoor dat het u aan boord aan niets ontbreekt al onze boten zijn voorzien van luxe matrassen en lattenbodems.

Met een gezelschap van twee tot zes personen kunt u een boot huren in Sneek om van daaruit een sportieve of juist ontspannen vaarvakantie tegemoet te gaan. U kunt uw vakantie op het water helemaal zelf invullen terwijl wij voor de onmisbare faciliteiten zorgen.

Boot huren Sneek Bootverhuur Hospes

Motorboten

Onze vloot bestaat uit 10 luxe en zeer recente motorboten. Zoekt u een motorboot waarop u uw vakantie doorbrengt? Dat kan met Bootverhuur Hospes uit Sneek. We hebben diverse luxe motorboten die volledig zijn ingericht om u een comfortabele en ontspannen vakantie te verzorgen. Ziet u al voor zich hoe u in de ochtend met een kop koffie op het dek stapt om langzaam een nieuwe vakantiedag te starten?

Zeilboten

We hebben diverse zeilboten beschikbaar die u de mogelijkheid geven uw zeilervaringen te verbreden. Houdt u ervan op de kracht van de wind te varen, dan is dit uw kans. We hebben geweldige zeilboten in onze huurvloot waarmee u een unieke zeilvakantie beleeft. Zeker op de open wateren in Friesland zult u helemaal in uw element zijn als u de zeilen hijst en de wind trotseert.

Ontdek Friesland vanaf het water

Friesland is de provincie in Nederland waar het draait om water. Voor u is er geen mooiere plek om de Friese landschappen te ontdekken dan vanaf het water. Kom bij ons langs om een boot te huren en vertrek vanuit Sneek langs de verschillende steden die onderdeel zijn van het de beroemde Elfstedentocht. Terwijl u van stad naar stad vaart, komt u langs unieke natuurgebieden. U kijkt uw ogen uit en komt te midden van de prachtige natuur echt tot rust.

Naast de route langs de elf steden heeft Friesland meer unieke plekken waar u langs kunt varen. Neem bijvoorbeeld de Aquaductroute of de Zuidwest-Friesland route waarbij u op uw eigen tempo kunt varen zonder te wachten op het opengaan van de bruggen. Bent u benieuwd naar de vaarroutes die u in Friesland af kunt gaan? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Friesland ontdekken vanaf het water

Boot huren in Sneek bij Bootverhuur Hospes

Maak van uw vakantie in Friesland een onvergetelijke tijd door een boot te huren in Sneek. Met onze mogelijkheden voor het huren van een zeil- of een motorboot kunt u zorgeloos het water op. Wilt u op korte termijn vertrekken? Bekijk dan onze last minute aanbiedingen. En heeft u vragen over onze huurvloot of wilt u direct een boot reserveren? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden en voor u een geweldige vakantie kunnen verzorgen.

  • Exclusieve vloot
  • Familiebedrijf sinds 1932
  • Geen vaarbewijs nodig