Zeilboot verhuur Sneek, Friesland

Welkom bij Bootverhuur Hospes nummer 1 zeilboot verhuur in Sneek! Vanuit het gezellige stadscentrum van Sneek start uw vakantie met een modern én goed onderhouden zeilboot. Onze privéhaven is gelegen in een groene omgeving en u vaart direct zonder bruggen of sluizen het Sneekermeer op. Kies uit onze veelzijdige vloot met zeilboten van 25 ft. Tot 33 ft. Van sportief en compact tot royaal en gezellig voor de hele familie, onze vloot biedt het allemaal.

Bent u opzoek naar een comfortabele en sportieve zeilboot verhuur in Friesland? Wij zorgen voor een onvergetelijke zeilvakantie.

Fijne en aardige verhuurder. Boten zijn compleet uitgerust en schoon. Superfijne zeilvakantie gehad!

Mevr. Jurgens - Zeilboot Beneteau First ‘Tim’
Exclusieve vloot
Familiebedrijf sinds 1932
Geen vaarbewijs nodig

Perfect verzorgde zeilvakanties

De zeilboten worden onderhouden door onze eigen ‘Jachtwerf Hospes’ en zijn altijd voorzien van actuele zeilen en tuigage. U bent goed verzekerd met een Allriskdekking, een vaarbewijs is niet nodig (zeilervaring is wel verplicht).

Zeilboten voor 2 tot 6 personen
Geringe diepgang perfect voor Friese meren
Goed onderhouden en veilig
Compleet ingericht
Reddingsvesten bij check-in
Zeilinstructie mogelijk
zeilboot verhuur sneek

Gevarieerde zeilvloot

Onze zeilvloot is al jaren favoriet bij de vele vaste vakantiegangers. Onder deze vloot bevinden zich onder andere de royale en sportieve Bavaria 33 Exclusive, Dehler 32, Beneteau 31 Oceanis en Dufour 30 Classic. Deze zeilboten bieden alle ruimte voor uzelf én het hele gezin. Met de geringe diepgang van max. 1.35 meter zeilt u met gemak over alle prachtige meren die Friesland kent. Deze schepen hebben een royale salon én 2 slaaphutten, de keuken is voorzien van een compleet inventaris en beschikt over een koelkast en oven. Deze ruime zeilboten zijn geschikt voor max. 5-6 personen.

Zoekt u een compacte zeilboot? Kies dan voor onze Beneteau First 25.7 of Dehler 25. Deze sportieve modellen bieden genoeg ruimte (max. 4 personen) en beschikken over een binnenboordmotor.

Fijne matrassen en een compleet (keuken)inventaris, perfect verzorgd tuigage en zeilen, onze schepen zijn van alle gemakken voorzien. Op zoek naar zeilboot verhuur in Friesland of huurt u toch liever een motorboot? Vindt het allemaal bij Bootverhuur Hospes in Sneek!

gevarieerde zeilvloot zeilboten

Zeilsport in Friesland

Met een zeilboot bent u niet alleen aan het ontspannen. Zeilen is een echt sport. Lichamelijk bent u in beweging, het werken met de elementen wind en water, tactisch inzicht én competitief varen!

Wilt u de fijne kneepjes van het zeilen leren? Reserveer een zeiltraining met een CWO gecertificieerd ervaren trainer. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van zeilkleding.

Zeilboot huren in Friesland voor vakanties

Bij Bootverhuur Hospes kunt u een zeilboot huren in Friesland voor een weekend tot meerdere weken. Wij voorzien u graag in een heerlijke zeilvakantie met behulp van onze moderne en gevarieerde vloot. Deze boten zijn zeer geliefd bij onze gasten. Wacht daarom niet te lang en voorkom dat uw gewenste boot straks al verhuurd is.

zeilboot huren in friesland

Zeilboot verhuur Friesland? Bootverhuur Hospes

Bootverhuur Hospes is het adres voor zeilboot verhuur in Friesland. Vanuit een unieke locatie in Sneek hebben wij meer dan 40 jaar ervaring in het verhuren van zeilboten en bieden hierin een gevarieerde vloot. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dus of u nu een zeilboot of toch liever een motorboot wilt huren, bij Bootverhuur Hospes huurt u een compleet, goed onderhouden en veelzijdig schip.

  • Exclusieve vloot
  • Familiebedrijf sinds 1932
  • Geen vaarbewijs nodig