Perfect verzorgd & schoon
Compleet ingericht
Geringe diepgang
Geschikt voor Friese meren, IJsselmeer & Waddenzee

Bavaria 33 Exclusive 'Blue Ribbon'


Omschrijving

Zeilboot Bavaria 33 Exclusive ‘Blue Ribbon’ huren?

Dit comfortabele familiejacht huurt u voor 2 tot 6 personen. Een fantastische zeiler en door haar geringe diepgang zeer geschikt voor de Friese meren en wateren. De ruime kuip biedt genoeg plaats voor 6 volwassenen en het schip is vanuit hier volledig bedienbaar. Een zeilboot met veel ruimte en comfort, met extra een rits bare cockpittent zodat u met minder mooi weer ook gezellig in de kuip kunt zitten.

Exterieur en opties
Het rolgrootzeil en de Genua (rolfok) zijn, met de self-tailing lieren, bedienbaar vanuit de kuip. Het stuurwiel is voorzien van een kompas, GPS, log- en dieptemeter.
In de kuip een teakhoutentafel. De gasflessen bevinden zich veilig buiten op het achterdek in een gasbun. Aan boord tevens een marifoon, radarreflector, lifelines en verrekijker. Een noodhelmstok en een douche met warm en koud water op het zwemplateau mét zwemtrap.
Aangemeerd in een haven sluit u de walstroom aan zodat u kunt beschikken over stroom (220 volt).

Interieur Bavaria 33 Exclusive
De kajuit heeft een stahoogte van 1.85 meter. Een fijne zithoek welke tevens twee slaapplaatsen zijn. De hete lucht verwarming maakt het aan boord aangenaam warm bij minder mooi weer.

De ruime slaaphut voor heeft bergkasten en een tweepersoonsbed. De achterhut heeft een groot bed en luxe matrassen en is geschikt voor twee volwassenen.

Beddengoed dient u zelf mee te nemen, hoofdkussens zijn aan boord.

De keuken is volledig uitgerust met voldoende kookpannen, fluitketel, thermoskannen en een compleet servies en keuken inventaris voor zes personen. Er is een gasoven en een tweepits kooktoestel. Een diepe koelkist die na uitschakelen gedurende 12 uur lang de temperatuur vasthoudt.
Het schip beschikt over een boiler voor warmwater.

De sanitaire ruimte beschikt over een toilet (manueel bedienbaar) een wastafel met kastruimte.
Aan boord tevens een radio-cd-speler. De waterkaarten van Friesland, het IJsselmeer, Waddenzee (op aanvraag) en Almanak liggen voor u klaar aan boord.

Goed zeemanschap
Een vaarbewijs is bij de huur van deze zeilboot niet verplicht. Goed zeemanschap en vaarervaring is vereist. Wij verwachten van u dat u de vaarregels kent en u zich daaraan houdt en de zeilsport beheerst (aantoonbare ervaring hebt).
Beschikt u over weinig ervaring of wilt u met wat meer zekerheid vertrekken? Dan reserveren wij voor u een vaarles met een CWO erkend instructeur. Kijk voor meer informatie op 'vaarlessen' en op 'vaartips'.

Neem bij het inchecken zwemvesten kosteloos van ons mee!
Bavaria 33 Exclusive huren bij Bootverhuur Hospes

U huurt deze prachtige Bavaria 33 Exclusive bij ons in Sneek!

Allrisk verzekerd met een eigen risico van € 1000,- (waarborgsom) per schade.

  • Weekprijs vanaf € 895,-
  • Diepgang 1.35 mtr.
  • Sfeervol familiejacht 2-6 pers.
  • Geschikt voor IJsselmeer & Waddenzee
Book directly

Reserveer de Bavaria 33 exclusive bij Bootverhuur Hospes!

  • Vragen of hulp nodig bij reserveren?
  • Afwijkende periode aanvragen?
  • Neem dan contact met ons op!