Motorboot verhuur Sneek, Friesland

Op zoek naar motorboot verhuur in Sneek? Bij Hospes kiest u voor dé nummer 1 motorboot verhuur in Sneek. Wij bieden unieke, luxe en goed onderhouden schepen met alle gemakken aan boord. Het ontbreekt u aan niets, fijne royale bedden met luxe matrassen, indien gewenst heerlijk voor u opgemaakt. Royale zithoek in de salon voorzien van flat screen met 30 zenders in HD kwaliteit. Een compleet uitgeruste keuken en luxe sanitair. Bij de stuurstand fijne stoelen voor zowel de kapitein als de ‘bij-vaarder’, rondom overal ramen waardoor je goed zicht hebt op het water en al het moois wat Friesland te bieden heeft.

Kortom, bij Bootverhuur Hospes bent u aan het juiste adres voor het huren van luxe en comfortabele motorboten.

Heerlijke tijd gehad. Prachtig door Friesland gevaren. Comfortabele boot, goed bed. Ruimte genoeg voor 2 pers

Familie Band - Motorboot cabin 'Samana'
Exclusieve vloot
Familiebedrijf sinds 1932
Geen vaarbewijs nodig

Motorboot huren in hartje Friesland

Vanuit onze privéhaven in het centrum van Sneek begint uw vakantie op de Friese meren. De haven van Bootverhuur Hospes is gelegen midden in het centrum van Sneek. U bent binnen 5 minuten in de binnenstad waar u gezellig kunt winkelen of heerlijk kunt eten & drinken in de vele horeca gelegenheden. Vanuit de haven vaart u zonder bruggen of sluizen direct het Sneekermeer op. Of kunt u prachtige historische stadjes aandoen zoals IJlst, Sloten, Workum, Stavoren of Hindeloopen. Met een motorboot van Bootverhuur Hospes begint uw vaarvakantie in hartje Friesland.

Motorboten voor 2 tot 6 personen
Sedan modellen met lage doorvaarthoogte 2.40 meter
Goed onderhouden en veilig
Compleet ingericht
Luxe aan boord
Perfecte vaareigenschappen
Motorboot huren Friesland

Luxe motorboot voor een fantastische vaarvakantie

U huurt bij Hospes - uniek in Nederland - de Cabin Langenberg DéVé en Linssen Grand Sturdy's. Deze motorboten zijn zeer geschikt voor twee personen, eventueel met een tweede slaapplaats voor een extra volwassenen of 2 (kleine) kinderen. De Linssen AC modellen hebben 2 royale slaapvertrekken, in de salon is de zithoek tevens om te bouwen tot derde slaapplaats waardoor dit schip ruimte biedt voor maximaal 6 personen.

Onze motorboten hebben een lage doorvaarthoogte (m.u.v. Linssen AC modellen) waardoor u onder veel bruggen (2.50 mtr.) kunt doorvaren. Prachtige en unieke vaarroutes van Friesland zijn met deze schepen een ware belevenis. Denk bijvoorbeeld aan de Elfstedenroute, de Turfroute of pak de Zuidroute en vaar vanuit Friesland naar de prachtige Weerribben. Met gemak bedient u onze schepen, manoeuvreren gaat eenvoudig én de boegschroef helpt u een handje bij het aanleggen of afmeren.

Luxe motorboot verhuur Sneek

Goed voorbereid voor een behouden vaart

Bij aankomst krijgt u van ons een uitgebreide instructie, met plezier leggen wij u alles wat u moet over het schip uit. Als alles duidelijk is laadt u het schip in. Dit kan erg eenvoudig, want u kunt eenvoudig met uw auto tot aan het schip rijden. Alles aan boord? Dan kan uw vaarvakantie van start gaan!

Zonder vaarbewijs instructievaren mogelijk

Voor het huren van een motorboot bij Bootverhuur Hospes heeft u geen vaarbewijs nodig. Vaarervaring is echter wel verplicht. Heeft u weinig ervaring met het varen met motorboten?

Bij ons boekt u dan een uitgebreide vaarinstructie op het door u gehuurde schip, dit met een ervaren instructeur. U gaat dan zeker en met voldoende praktijkervaring uw vaarvakantie tegemoet. Vraag hiervoor gerust naar de voorwaarden en mogelijkheden).

Behouden vaart motorboten

Motorboot verhuur Friesland? Bootverhuur Hospes

Bij Bootverhuur Hospes kunt u een motorboot huren in Friesland voor een weekend tot meerdere weken. Wij adviseren u graag over een heerlijke vaarvakantie met een van onze luxe motorboten. Deze boten zijn zeer geliefd bij onze gasten. Wacht daarom niet te lang en voorkom dat uw gewenste motorboot straks al verhuurd is.

Meer informatie over motorboot verhuur in Friesland of een andere boot, zoals een zeilboot, uit onze vloot? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Exclusieve vloot
  • Familiebedrijf sinds 1932
  • Geen vaarbewijs nodig